Kamil Pe.
Wrestler: John Cena
Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 1 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Białobrzegi
Wysłany: 2009-04-11, 01:15
Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem forum i od niedawana gram w WWF SMACKDOWN 2 o mam pytanie co do tej gry widziałem filmik na youtube.com jak koleś grał Hoganem i Ultimate warriorem wie ktoś jak może ich odblokować?
Wrestler: Christian, Shark Boy, Daniels
E-fed: Crash
Wiek: 15 Dołączył: 26 Mar 2008 Posty: 1013 Podziękował: 21 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: ok. S-tycz
Wysłany: 2009-04-11, 19:50
Mam pytanie, które mnie strasznie trapi. Jak wykonać Dive'a przez liny? Wiem jak wykonać Liounsaulta/Crossbody Blocka przez liny, lecz nie wiem jak wykonać akcje w biegu przez liny. Może ktoś wie?
K-Pel, wlasnie tez chcialem sie tego dowiedziec. Nie raz gram przeciwko Jeffowi i ten wyskakuje na mnie przez liny. Moze ktos powiedziec jak takie cos wykonac?
Mam problem. Pierwszy raz próbuje wlączyć gre z ps 2 na kompie i nie wiem jak to zrobić. Jeśli ktoś byłby na tyle miły i napisał jak co robić po kolei byłbym bardzo szczęśliwy . Z góry tnx.
Zacznijmy od tego, ze gra jest na PSX.
Do grania wystarczy program: ePSXe.
Pod TYM linkiem masz emulator skonfigurowany pod gre przez siec, a jesli nie chcesz grac przez siec, to w menu Config wybierasz NetPlay i dajesz Disabled. Potem tylko Run ISO i wybierasz obraz plyty z gra.
Wrestler: The Miz, Chris Jericho
Wiek: 13 Dołączył: 20 Cze 2009 Posty: 86 Podziękował: 10 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2009-06-21, 11:21
wieeeeeeeeelkie tnx
ukiko5
Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 2 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2009-06-29, 00:07 SMackdown 2 jak uruchomic swojego zawodnika w sezonie??
a wiec po walce zeby wogole uruchomic mojego wrestlinga zmodyfikowaniu swojego zawodnika chce zagrac sobie sezonik... robie enter player wklepuje swojego gracza i nic jedynie co 2 ,3 kolejki nie zaplanowana walka miedzy pojedynkami na ringu to wszystko... zna ktos tan temat z gory dzieki
Zeby wprowadzili Cie to karty trzeba bardzo dlugo czekac. Ja kiedys z cawsa zrobilem sobie Jamie'go Noble i chcialem nim grac w sezonie. Minely mi 4 miesiace i mialem pierwszy segment z moim udzialem, gdzie zaatakowalem Edga na backstage.
Pozniej mialem z nim walke, ktora wygralem i znowu nic. Lepiej grac tymi stworzonymi, chyba ze chcesz czekac.
Wiek: 14 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 8 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Pisz
Wysłany: 2009-06-29, 12:20
Nie koniecznie. Możesz przełożyć swojego zawodnika w rankingu np . z others do WWE.
Poźniej walczysz 2 razy naprzykład z ziomkiem który jest na drugim miejscu, i zdobywasz jego miejsce, a później w season mode masz title shota. Ot cała filozifia ;D