Moje pierwsze dzieło kompilacja muzyki ze zdjęciami Jestem otwarty na wszelką konstruktywną krytykę
_________________ Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10x, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego!
A więc tak w jakim programie to było robione?
A filmik no taki sobie wiesz wpakować fotki do programu potem dodać muze i filmik gotowy w tym nic trudnego nie ma więc ocena też nie będzie jakaś super pozdro elo...
Niech będzie 3,5/6 za to iż to twój pierwszy filmik.
my na infie bawiliśmy się w paincie w 2 klasie gim.Teraz w 3 będziemy się bawić w ELI Więc widzisz czester666 tak jak wcześniej pisałem takim filmikiem zdobędziesz więcej negatywów niż pozytywów...ale trzeba być w dobrej myśli ^^
_________________ Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10x, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego!
Wrestler: Fujita "Jr." Hayato
E-fed: So Seo-No
Wiek: 23 Dołączył: 09 Sty 2008 Posty: 1545 Podziękował: 60 Podziękowano mu 1 razy w 1 Postach Skąd: Tsuchiura
Wysłany: 2009-09-18, 22:18
Ech, czester666 nie wiem jaki jest sens pytać ludzi o zdanie w sprawie filmiku, który jest wykonany na poziomie zerowym IMO. Poniżej dodałeś, że najbardziej zależy Ci na ocenie muzyki, to także jest irracjonalne, bo każdy tutaj ma inny gust. Nikt nie będzie Ci bić pokłonów bo wrzuciłeś kilka utworów, dodałeś kilka elementów graficznych i napisy które kolorem bardziej doprowadzają do oczopląsu bądź też w połączeniu z muzyką, która gra (a raczej wyje) do wczesnej fazy epilepsji (to nie moje osobiste zdanie). Kończąc ten mały komentarz, chciałbym powiedzieć, że filmik jest słabo zrobiony, muzyka nie jest przyjemna, a autor powinien się mocno zastanowić nad sensem takich "dzieł".
_________________ EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości
Taka paintowa robota,kilka obrazków i muza takie coś ja bym zrobił a nie mam pojęcia o robieniu filmików a muza mi się za bardzo nie podoba.Ja wole czarny rap
Wrestler: Lethal , Straight Edge Society
Wiek: 18 Dołączył: 02 Lip 2008 Posty: 750 Podziękował: 13 Podziękowano mu 6 razy w 6 Postach Skąd: Rybnik
Wysłany: 2009-09-19, 13:03
czester666 napisał/a:
ale tu chodzi głównie o muzykę xD
Muzyka jest jaka jest , ja nie ukrywam , że jej nie trawię ( ale bez obrazy ) , więc nie oceniłbym tego obiektywnie ( słucham metalu , metalcoru , ale ten rodzaj muzyki mi nie odpowiada ) . Najlepiej jak byś się spytał osób obeznanych w tej muzyce .
_________________ " I am born to kill, judge and condemn
I am born to win, slay and maim 'em
I am born to live, fight for glory
I am born to die ... "